Dramatične scene u Ulcinju:
Foto:Screenshot

Neopreznost ih vrlo brzo odvukla od obale

Dramatične scene u Ulcinju: "Živim zidom" spriječena veća nesreća i spašeni turisti(VIDEO)

Turista iz Kazahstana T.S. (41) utopio se u četvrtak na početku Velike plaže, dok je dvadesetak drugih izvučeno na obalu nakon dramatičnog spašavanja.

Tragični događaj desio se nešto poslije 19 časova, a prethodila mu je namjera turista da i pored istaknute crvene zastavice, zbog jakih strujanja i talasa, te više upozorenja spasilaca, ipak zaplivaju u moru.

Njihova neopreznost ih je vrlo brzo odvukla od obale, nakon čega su uslijedili pozivi za pomoć, piše portal UL-Info.

Reagovali su spasioci, obezbjeđenje, potom i policija i uz upotrebu plovila i skutera uspjeli su da iz sigurne smrti otrgnu dvadesetak turista koji su smješteni u hotelu “Olimpik”.

Osim ovlašćenih lica u pomoć su pritekli i kupači, pa su zajedničkim snagama napravili živi lanac i spasili turisteiz uzburkalog mora.

Njima je brzo u ulcinjskom Domu zdravlja ukazana i ljekarska pomoć.

Pogledajte kako je izgledala akcija spašavanja:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.