Partizan u plej ofu Lige Evrope
Foto: AA

Izbacili Dance

Partizan u plej ofu Lige Evrope

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evropu, pobjedom nad ekipom Nordsjaeland iz Danske rezultatom 3:2 u utakmici u Beogradu.

Golove za Partizan postigli su Nemanja Miletić, Marko Janković i Svetozar Marković, a za Nordsjaeland Andreas Skov Olsen i Džonatan Amon.

U revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope odigranoj na stadionu Partizana u Beogradu, u trećem minutu Partizan je imao prvi pokušaj, kada je Danilo Pantić šutnuo preko gola.

Prvi gol na utakmici već u devetom minutu postigao je za Nordsjaeland Andreas Skov Olsen, ali je nakon samo dva minuta Partizan izjednačio golom Nemanje Miletića.

Nakon prvih 11 minuta je malo opao tempo igre, ali su u 30. minutu poveli crno-bijeli golom Marka Jankovića.

Dva minuta kasnije, Partizanu je oslabila odbrana, pa su gosti iz Danske šutirali iz šesnaesterca, ali je pogođena stativa.

Do rezultata 3:1 u 35. minutu doveo je Partizan Svetozar Marković golom iz kornera.

U drugom poluvremenu, tačnije u 51. minutu, Gomeš imao je veliku šansu za Partizan, ali je nije iskoristio.

Drugi dio utakmice protekao je generalno u sporijem ritmu.

U 66. minutu, Nordsjaeland je imao centaršut, a posle reakcije jednog od defanzivaca lopta je pogodila prečku, a minut kasnije je probao Danilo Pantić da šutira za crno-bijele, ali dobra odbrana Danske.

Gosti iz Danske smanjili su prednost Partizana golom Džonatana Amona u 76. minutu i bili bolji u završnici, ali je utakmica završena pobjedom Partizana.

U prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan je pobijedio Nordsjaeland 2:1, a u četvrtom kolu sastaju se sa Bešiktašom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.