Udes kod Žitorađe: Šleper udario auto, poginuli otac i ćerka (8)
Foto: Telegraf

Udes kod Žitorađe: Šleper udario auto, poginuli otac i ćerka (8)

Otac D.M. i njegova osmogodišnja kćerkica N.M. poginuli su u četvrtak popodne na licu mjesta kada je na automobil u kojem se nalazila i S.M. Supruga, odnosno majka djevojčice, udario šleper.

Naime, po nezvaničnim saznanjima na automobil marke “pasat” koji se kretao na putu Jasenice - Žitorađa udario je još uvijek iz nepoznatih razloga šleper novosadskih registarskih tablica koji je iz nepoznatih razloga prešao na drugu stranu kolovoza.

- Šleper je udario u lijevu stranu automobila odnosno na stranu na kojoj se nalazio otac dok je njegova kćerkica sjedela sa iste strane na zadnjem sjedištu. Suzana, M, supruga i majka, inače medicinska sestra zadobila je teške tjelesne povrede u vidu preloma podlaktice - saznaju Novosti u prokupačkoj bolnici gdje su otac i kćerka odveženi bez znakova života a nesrećna žena koja se nalazi na odjeljenju ortopedije prokupačke bolnice neposredno poslije nesreće nije znala da su joj suprug i kćerkica preminuli.

Inače, iz prokupačke policijske uprave nije bilo saopštenja o ovoj nesreći a kako nezvanično saznaju Novosti mlađi bračni par iz sela Glašinac kod Žitorađe ima još jedno dijete, starijeg sina, koji srećom u trenutku nesreće nije bio u autu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.