Zaplijenjena tona gela za nargile, uhapšen i policajac
Ilustracija

Zaplijenjena tona gela za nargile, uhapšen i policajac

Kraljevačka policija u saradnji sa tužilaštvom specijalizovanim za suzbijanje korupcije zaplijenila je 1,1 tonu gela za nargile i uhapsila četiri osumnjičena, među kojima je i jedan policajac iz Prijepolja, saopšteno je iz MUP-a.

Osumnjičeni se terete da su izbjegavajući granični prelaz pokušali da prokrijumčare gel za nargile iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Uhapšeni su R. B. (1974), N. Ć. (1998) i B. B. (1983) iz Priboja, koji se terete za krivično djelo krijumčarenje i policijski službenik iz Prijepolja A. S. (1986) zbog sumnje da je počinio krivično djelo trgovine uticajem.

A. S., koji je bio van dužnosti, tereti se da je došao na lice mjesta i pokušao da utiče na pripadnike granične policije da puste osumnjičene bez kažnjavanja.

Svima je određeno zadržavanje do 48 časova, a u tom roku će uz krivičnu prijavu biti privedeni Posebnom odjeljenju Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, koje se bavi suzbijanjem korupcije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.