Nova sezona rijalitija Zadruga: Učesnici će voziti oldtajmere (FOTO)
Foto: Promo

Pripreme u toku

Nova sezona rijalitija Zadruga: Učesnici će voziti oldtajmere (FOTO)

Pripreme za Zadrugu 2 su u punom jeku, a autor i idejni tvorac projekta, Željko Mitrović, ne prestaje da iznenađuje.

U sklopu obilježja različitih istorijskih epoha u drugoj sezoni Zadruge, početak XX vijeka će obilježiti i cio vozni park oldtajmera, čiji je od srijede Željko Mitrović i vlasnik. 

Desetine vozila su u srijedu pristigle u Mitrovićev Imaginarijum, a kako bi što autentičnije prikazali period sa početka XX veka, učesnici druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu voziće upravo oldtajmere. 

IMG9111

Foto: Promo

Ovo je samo dio orginalnog prikaza epohe, jer je na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radilo i oko 200 slikara,vajara i klesara iz Italije,Francuske ali i iz Velike Britanije.

Kako Mitrović navodi, ovo je samo jedan kontigent rekvizite iz perioda sa početka XX vijeka. Oko 1000 kamiona i šlepera skoro neprocjenjive umjetničke rekvizite stiže u Pinkove filmske studije u Šimanovcima gdje se i gradi Kneževina u kojoj ce živjeti skoro 50 Zadrugara, prenose Novosti. 

Podsjećanja radi, Željko Mitrović projektom Zadruga 2, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka u bajkovitom Imaginarijumu, će pokušati da spoji i tri umjetničke, arhitektonske i istorijske epohe - početak XVI, XX i XXI vijeka. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.