Cecin sin otkrio Arkanovu najveću želju
Veljko Ražnatović

Veljko prvi put govorio o tome

Cecin sin otkrio Arkanovu najveću želju

Veljko Ražnatović, sin popularne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, počeo je profesionalno da se bavi boksom. Veljko ne krije da bi njegova majka voljela da se njen sin bavi nečim drugim, ali svakako je podrška svom mezimcu.

Veljko je kao dijete ostao bez oca Željka Ražnatovića Arkana, a sada otkriva šta je bila želja njegova oca.

"Iskreno, mislim da bi on najviše volio da sam ja neki dipolmata, magistar ili tako nešto. Smatrao bi da mi je pametnije da završim tri fakulteta, ali takođe ne sumnjam da bi bio kranje ponosan na mene jer koji otac ne bi bio, a mene tek čeka veliki trijumf", rekao je Veljko.

Kako kaže želio je da se oslobodi stereotipa "mamin sin" koji za sobom "vuče" već neko vrijeme, te je zbog toga izabrao borilački sport.

"Možda me je stereotip i natjerao na jedan ovako zahtevan sport gdje nema ni mame ni tate, ni babe, ni djede, već sam ulazim u ring i u tim konopcima se borim za život protiv drugo čovjeka", priznaje Veljko. Privlači ga slava nakon dobijenog meča i misli da ništa ne može da nadmaši osjećaj kada dvorana odjekuje njegovim imenom. Ne misli da njegovo imenovanje kao "Cecin sin" umanjuje njegovu ostvarenu pobjedu.

"Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat", rekao je Veljko za magazin "Story". Vjeruje da će doći dan kada će ga zvati njegovim imenom i prezimenom. Protiv predrasuda koje postoje oko njega povodom majčine popularnosti naučio je da se bori.

"To me je samo natjeralo da još jače grizem. Sve loše komentare koje sam o sebi čuo ili pročitao koristio sam kao gorivo da nastavim dalje, da preguram teške momente", rekao je Ražnatović

Veljko vjeruje da će od ovog trenutka on samo napredovati još više jer je puno uložio i jer uz sebe ima porodicu.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.