Bivša savjetnica Bijele kuće: Neće me zlostavljati Donald Tramp
Omarosa Manigolt Njuman

Neće da ćuti

Bivša savjetnica Bijele kuće: Neće me zlostavljati Donald Tramp

Bivša savjetnica Bijele kuće Omarosa Manigolt Njuman poručuje da je neće ućutkati, nakon što je američki predsjednik nastavio da je napada zbog kompromitujućih snimaka njegovih razgovora.

Donald Tramp je bivšu saradnicu u Bijeloj kući, nekadašnju zvijezdu njegovog rijaliti programa, Omarosu Manigolt Njuman, nazvao "psom koji je zaslužio da bude otpušten".

Omarosa Manigolt Njuman poznaje Trampa duže od deset godina, jer se pojavila u njegovom rijaliti šou "Šegrt", a počela je da radi za njega kada je ušao u Bijelu kuću.

Nakon što je dobila otkaz, u intervjuu za mrežu En-Bi-Si rekla je da želi da govori bez zadrške o otpuštanju i vremenu koje je provela u Bijeloj kući.

Objavila je snimak razgovora kada ju je otpustio šef osoblja Džon Keli u specijalnoj sobi za planiranje operacija u Bijeloj kući, a potom je objavila još jedan snimak koji, kako tvrdi, dokazuje da Tramp nije znao da je ona otpuštena.

"Nijesam to znao. Dođavola. Ne dopada mi se uopšte što odlaziš", rekao joj je Tramp u telefonskom razgovoru.

Soba za planiranje u Bijeloj kući je rezervisana za najosjetljivije i najkritičnije razgovore o bezbjednosnim pitanjima i oni koji prisustvuju sastancima u toj prostoriji obično ne mogu da unesu svoje elektronske uređaje.

Bezbjednosni analitičari su zabrinuti zbog tajnih snimaka u toj prostoriji. Portparolka Bijele kuće Sara Sanders rekla je da su ti snimci otvoreno kršenje nacionalne bezbjednosti.

Manigolt Njuman trenutno promoviše svoju knjigu "Van kontrole", u kojoj kritikuje Trampa i Bijelu kuću. U knjizi tvrdi da joj je ponuđeno 15.000 dolara mjesečno da ne kritikuje Trampa.

"Šljam. Ona je šljam", poručio je Tramp, komentarišući neke navode iz knjige.

U odgovoru na najnovije napade Trampa, bivša savjetnica Bijele kuće je poručila da neće biti ućutkana.

"Neću biti ućutkana. Neće me uplašiti. Neće me zlostavljati Donald Tramp", rekla je Omarosa Manigolt Njuman, prenosi AP.

Izvor: Tanjug/ FoNet

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.