Oduzet neprijavljeni zlatni nakit u vrijednosti preko 26.000 eura
Ilustracija

U tri slučaja

Oduzet neprijavljeni zlatni nakit u vrijednosti preko 26.000 eura

Carinski službenici na Carinske ispostave Kula, 11.avgusta, u tri slučaja su oduzeli neprijavljeni nakit. Njegova vrijednost iznosila je preko 26 000 eura.

Kako je saopšteno iz Uprave carina, kontrolom putničkog motornog vozila na ulazu u carinsko područje, carinici su pronašli neprijavljeni zlatni nakit u ukupnoj količini 215 gr.vrijednosti 5.375 eura.

GetImage1

Foto: Uprava carina

"Istog dana, u putničkom motornom vozilu kosovskih registarskih oznaka, pronađen je neprijavljeni nakit. Radi se o zlatnom nakitu količine 722,60gr.i vrijednosti 18.065 eura i 48 komada bižuterije vrijednosti 344 eura", saopšteno je.

GetImage2

Foto: Uprava carina

Takođe, 11.avgusta, na ulazu u Crnu Goru, u putničkom motornom vozilu pronađen je neprijavljeni zlatni nakit vrijedan 2.500 eura.

Iz Uprave carina kažu da su odgovornim licima izdati prekršajni nalozi, a neprijavljena roba je oduzeta u sva tri slučaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.