Rus na plaži muvao Srbijanke, došla žena i išamarala ga pred svima(VIDEO)
Foto: Screenshot

Naučio lekciju

Rus na plaži muvao Srbijanke, došla žena i išamarala ga pred svima(VIDEO)

Jedan Rus naučio je lekciju o vjernosti i lijepom ponašanju na plaži na teži način.

Naime, on je očigledno zaboravio da je na plažu stigao sa svojom suprugom pa se upustio u nonšalantan razgovor sa dvije Srbijanke koje su ležale na peškirima.

Njegovoj ženi, pak, nije promakao taj trenutak pa je vrlo brzo odvukla supruga od dama kojima se udvarao i naočigled cijele plaže mu priuštila nekoliko "vaspitnih" šamara.

Da stvar bude gora, čitavu tragikomičnu situaciju snimio je srpski turista koji je bio sa dvije djevojke, i objavio ga na Fejsbuku.

"Pazi sad, tući će ga", čuje se na snimku u trenutku kada žena odvlači muža, prenosi B92.

Prema izrazu njegovog lica može se zaključiti da je shvatio da je kriv pa pokunjene glave nije ni pokušao da se odbrani već je gledajući u pijesak saslušao "bukvicu" o lijepom ponašanju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.