Beograd: Pronađeno tijelo muškarca u dječijem parku
Foto: N1

Beograd: Pronađeno tijelo muškarca u dječijem parku

Beživotno tijelo muškarca pronađeno je jutros oko 5.45 na javnom mjestu u Bulevaru oslobođenja u beogradskoj opštini Voždovac saznaje "Blic".

- Ekipa je dobila poziv i odmah izašla na teren, ali su nažalost mogli samo da konstatuju smrt muškraca oko kog je bilo dosta krvi - potrvdio je Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

Prema njegovim riječima, Hitna pomoć je primila poziv jutros u 5.45, u kojem je rečeno da je osoba povrijeđena u Bulevaru oslobođenja kod broja 128.

- Po dolasku na lice mjesta, međutim, dežurna ekipa je mogla samo da konstatuje smrt - kazao je Lutovac.

Prema njegovim riječima, doktorka koja se nalazila na licu mjesta kazala je da je oko tijela bilo mnogo krvi, te da zbog toga nije mogla da utvrdi da li mladi muškarac ima rane.

Policija je odnijela tijelo, a iz MUP-a navode da je dalja istraga u toku.

Kako nezvanično saznaje Blic pored tijela muškarca pronađene su i čaure.

Kako javlja reporter "Blica" u pitanju je ubistvo i policija i dalje vrši uviđaj. Komšije iz okolnih zgrada u blizini parka u kom se zločin dogodio kažu da nisu čuli ni pucnje niti išta sve dok na lice mjesta nije došao veliki broj policajaca.

Policija je zatvorila sve prilaze parku kako bi obavila uviđaj i sačuvala eventualne tragove koji bi otkrili ubicu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.