Darku Kostiću ukinut pritvor, braniće se sa slobode
Darko Kostić

Darku Kostiću ukinut pritvor, braniće se sa slobode

Modnom dizajneru Darku Kostiću sud je danas ukinuo pritvor. Kako Svet saznaje od svojih izvora iz Trećeg osnovnog suda, on će moći da se brani sa slobode.

Danas je saslušan i posljednji svjedok u ovom slučaju, pa samim tim nije bilo osnova da Kostić bude zatvoren budući da je zadržan u pritvoru kako ne bi uticao na svjedoke.

Kostić je uhapšen 22. juna i od tada se nalazi u pritvoru.

On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Kostić se sumnjiči za uznemiravanje maloljetnika, kome je ranije nekom prilikom dao “kamagru”, a da mališan to nije znao.

Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga kreator fotografiše.

Svet.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.