Muškarci u OVOM znaku su najgori izbor
Ilustracija

Muškarci u OVOM znaku su najgori izbor

Osobe rođene u jednom horoskopskom znaku više od drugih se izdvajaju svojom slatkorječivošću i znacima pažnje, međutim, kada vas konačno osvoje, tek onda će se pokazati kakav im je pravi karakter.

Ovnovi sve rade na sebi svojstven način i ne vole da slušaju kritike i predloge drugih.

Žele da je isključivo pod njihovom kontrolom i da komanduju svime, tako da njihovi partneri baš i nemaju pravo glasa u vezi. Čak i kada uvide da je sve krenulo u pogrešnom smjeru, oni neće dozvoliti partneru da preuzme inicijativu i pokuša da popravi stvar. Od partnera Ovan očekuje da ga bespogovorno sluša.

Ako se usudi i na najneviniju kritiku, osjetiće njegov bijes i prezir. Ipak, nije sve crno, naravno.

Ovaj znak važi za najodanijeg i najlojalnijeg partnera. Onog koga voli čuva kao malo vode na dlanu, prenosi portal "Thoughtcatalog", ali jedini problem je to što se to dešava samo ako ga partner prihvati takvog kakav je i povinuje se njegovim prohtjevima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.