Uhapšen maloljetnik u Podgorici, rasvijetljeno 19 krivičnih djela
Foto: Ilustracija

Suzbijanje imovinskog kriminaliteta

Uhapšen maloljetnik u Podgorici, rasvijetljeno 19 krivičnih djela

Podgorička policija je juče lišila slobode i državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Podgorici, uz poseban izvještaj, privela A.E. (14) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio 16 krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju.

On je, kako se sumnja, krivična djela izvršio na način što je, u periodu od 05.11.2017. do 13.08.2018. godine, upotrebom podesnog sredstva, u najvećem broju slučajeva šrafcigera, lomio stakla na putničkim motornim vozilima i iz unutrašnjosti otuđio novac, novčanike, dokumenta, sat, zlatni nakit, tablet, lap top, računar, fotoaparat, električnu kosačicu, dvije digitalne vage, kofere, lične stvari, garderobu, razni alat i druge predmete, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Službenici CB Podgorica su, u periodu od 05. do 08. avgusta ove godine, rasvijetlili još još tri imovinska delikta – tri krivična djela krađa počinjena u Podgorici, za čije izvršenje su osumnjičena četiri lica. Naime, slobode je lišen B.C. (14) iz Podgorice koji je osumnjičen da je iz taksi vozila otuđio 150 eura.

Takođe, slobode je lišen i S.S. (36) iz Podgorice koji je osumnjičen da je iz hodnika zgrade, sa prvog sprata, otuđio bicikl. Posebni izvještaj nadležnom tužiocu podnijet je i protiv I.J. (24) i V.R. (18), takođe iz Podgorice, koji su osumnjičeni da su iz radnje „Bla Bla“ iskoristili nepažnju prodavca i otuđili robotizovani usisivač.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.