U toku ljeta sanirani paviljoni na Veruši u vrijednosti od 30.000 eura
Dječije odmaralište na Veruši

Podgorica

U toku ljeta sanirani paviljoni na Veruši u vrijednosti od 30.000 eura

Glavni grad Podgorica i Dječji savez iskoristili su ljetnje mjesece da bi radili na sanaciji Dječjeg odmarališta na Veruši, za šta su izdvojena sredstva u iznosu od blizu 30.000 eura.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada u potpunosti su renovirana kupatila u paviljonima „Podgorica“, „Tara“ i „Komovi“, što je podrazumijevalo osavremenjavanje, uvođenje novih sanitarija i tuš kabina.

"Takođe, usljed veoma loših vremenskih uslova koji na ovom podneblju vladaju tokom zimskih mjeseci, bilo je neophodno uraditi kompletnu sanaciju svih spoljnih stepeništa na paviljonima.

U čuvenom objektu „Limenka“, gdje se održavaju igranke i ostale aktivnosti zabavnog karaktera obnovljen je plato", navodi se u saopštenju.

Iz Glavnog grada podsjećaju, da je tokom 2016. godine kompletno renovirana kuhinja po standardima HACCP sistema, a djelimično je renoviran paviljon „Komovi“, u šta je uloženo 150.000 eura. ​

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.