Prva dama SAD-a broji dane do razvoda od Trampa
Melanija i Donald Tramp

Bivša zamjenica američkog predsjednika tvrdi

Prva dama SAD-a broji dane do razvoda od Trampa

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Melanija Tramp broji dane do razvoda od supruga Donalda Trampa, tvrdi bivša zamjenica američkog predsjednika Omarosa Njumen.

Njumen je u knjizi "Unhinged" (Van kontrole), koja treba biti objavljena, opisala dane provedene u Bijeloj kući. Ona se osvrnula na odnose u Bijeloj kući i između ostalog, tvrdi kako prva dama SAD-a Melanija bira odjeću kojom izražava pasivno-agresivni duh.

"Kada pogledate odjeću koju nosi Melanija Tramp, vidi se da pobuna u stilu koja ima jedan cilj. Vjerujem da Melanija svoj stil koristi da kazni supruga", smatra Njumen koja tvrdi kako Melanija nosi određenu odjeću da ponizi supruga, prenosi Anadolija.

Njumen tvrdi i kako je Tramp, da bi ispravio vlastite greške, natjerao suprugu da ide u centar u kojem borave imigranti, zbog čega je Melanija nosila jaknu na kojoj je pisalo ”I really don’t care” (zaista me nije briga).

Takođe, bivša savjetnica tvrdi da je brak Trampovih na ivici i da se Melanija želi razvesti čim završi mandat američkog predsjednika.

"Mislim da Melanija broji minute do isteka mandata njenog supruga kako bi se mogla razvesti od njega", napisala je Njumen.

Njumen je bila jedna od rijetkih Afroamerikanki u Bijeloj kući tokom Trampovog mandata. Podržavala ga je tokom izborne kampanje, a nakon što je izabran na funkciju američkog predsjednika, bila je i njegova asistentkinja.

Ona je u novoj knjizi u kojoj je opisala dešavanja tokom boravka u Bijeloj kući, američkog predsjednika opisala kao rasistu, a Tramp je to demantovao.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.