Golfom naletio na viljušku traktora, teško povrijeđen
Ilustracija

Magistralni put Bijelo Polje-Berane

Golfom naletio na viljušku traktora, teško povrijeđen

Bjelopoljac Darko Bošković (38) zadobio je teške tjelesne povrede u udesu koji se sinoć dogodio na magistralnom putu Berane – Bijelo Polje u mjestu Poda.

Do udesa je došlo u nedjelju oko 21 sat, kada je Bošković koji je upravljao "golfom 3" naletio na viljušku traktora kojim je upravljao Osman Toković.  

Jedna od tri šipke viljuške probila je kroz šoferšajbnu u unutrašnjost vozila, i zarila se Boškoviću u ruku, nanijevši mu tešku tjelesnu povredu od unutrašnjeg dijela šake do pazuha. 

Izvlačenju su asistirali pripadnici bjelopoljske Službe zaštite i spašavanja.

Bošković je u nezgodi zadobio teške tjelesne povrede i odmah je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Bijelom Polju.

Kako je Kodex-u saopšteno iz bjelopoljske bolnice Boškoviću je operisana podlaktica.

"Pacijent je nakon operativnog zahvata smješten na intenzivnu njegu Hiruškog odjeljenja i sada je u stabilnom stanju", kazali su iz Opšte bolnice u Bijelom Polju za Kodex.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.