Požar u bolnici u Tajvanu: Poginulo devet, povrijeđeno 15 osoba

Požar u bolnici u Tajvanu: Poginulo devet, povrijeđeno 15 osoba

U požaru koji je izbio u bolnici u Tajvanu u ponedjeljak je poginulo devet, a povrijeđeno 15 osoba, saopštili su zvaničnici te zemlje.

Kako prenosi Rojters, istraga o uzrocima požara je pokrenuta a premijer Vilijam Laj kazao je da je Ministarstvo zdravlja nadgledalo spasilačku operaciju u opštini Nju Tajpej kao i da je požar ugašen pred svitanje.

423904750x430

Požar je, kako se navodi, izbio na sedmom spratu zgrade koji je služio za zdravstvenu negu.

Na fotografijama ove nesreće vide se bolničari koji izvoze pacijenate iz u bolničkim krevetima i na nosilima, a ogroman broj ambulantnih vozila je ispred bolnice spreman da preveze žrtve u najbliže medicinske centre.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.