Oslikan mural u Podgorici: Uticaj pojedinca na životnu sredinu

Oslikan mural u Podgorici: Uticaj pojedinca na životnu sredinu

Nevladina organizacija Green Home u saradnji sa Mišom Joskićem je oslikala mural sa ekološkim motivom u ulici 13 jul. Članovi Ekološkog kluba mladih, Green Home su osmislili temu i pripremili zid za izradu murala.

Ideja je da mural ukaže na uticaj pojedinca na životnu sredinu, saopšteno je iz ove NVO.

"Slogan “What we save saves us” ima za cilj podizanje nivoa ekološke svijesti, popularizovanje i jačanje svijesti o očuvanju i značaju životne sredine.

Na ovaj način se promoviše ulična umjetnost koja je popularna u mnogim Evropskim gradovima,i  koja nosi snažnu poruku", kažu iz NVO Green Home.

Aktivnost se sprovodi u skolopu projekta ”Aktivni mladi za bolju životnu sredinu” koji finansira Ministarstvo sporta Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.