OVI znaci otkrivaju nesrećno udatu ženu
Ilustracija

OVI znaci otkrivaju nesrećno udatu ženu

Predstavljamo vam neke od znakova koje žene pokažu kada su u nesrećnom braku:

1. Žena prestaje da komunicira sa mužem

Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

2. Vrlo brzo se ljuti

Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na vas, onda je ovo još jedan znak nesrećno udate žene.

3. Uvijek je umorna

CLA-studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je jedan od njih.

4. Ona kaže “ne” seksu

Žene koje su nezadovoljne u braku, ne vole da ih partner dodiruje ili da se poljube sa svojim suprugom.

5. Ima tajne

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podijeli sve ono što joj se dešava u životu, vjerovatno da stvari ne idu svojim tokom.

6. Gubi povjerenje

Kada žena izgubi povjerenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona provjerava telefon, špijunira e-mail. Kada se ovakve stvari primijete, neophodno je razgovarati, kako bi pokušali da spasite svoj brak.

7. Ne obraća pažnju

Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesrećna u braku.

8. Pravi nove korake u svom životu

Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim izlascima.

9. Počinje da razmišlja samo o sebi

Žena nesrećna u braku postaje sebična. Ona vrijeme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

10. Ona mijenja svoj izgled

Vidne promjene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna da se kreće u životu bez svog partnera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.