Krave pomogle u hapšenju lopova, pogledajte snimak potjere

Najpoznatije krave na Floridi

Krave pomogle u hapšenju lopova, pogledajte snimak potjere

Krdo goveda-istražitelja pomoglo je policajcima iz Sanforda, na Floridi, da uhapse kradljivca automobila početkom ove nedelje. Akcija potjere snimljena je iz helikoptera.

Snimci iz vazduha, koje je u utorak objavila kancelarija šerifa Okruga Seminola, pokazuju ženu koja je bila za volanom ukradenog terenca kako udara u saobraćajni znak, a zatim istrčava iz automobila i bježi u polje kako bi izbjegla potjeru. 

Kad je osumnjičena, koju je policija identifikovala kao Džejmi Jang, potrčala preko pašnjaka, stado krava je počelo da je goni. 

"Krdo goveda pružilo je policiji veliku pomoć tako što je pratilo i više puta lociralo osumnjičenu, koja je pobjegla na njihovu teritoriju", navela je šerifova kancelarija u opisu snimka. Policajci su priskočili u pomoć kako bi uhapsili Jangovu i njenog saučesnika. 

"Velika grupa krava prati osumnjičenu. Izgleda da će je napasti… Ako ugledate veliku grupu krava, one je bukvalno prate i jure", govori vozač helikoptera tokom potjere. 

U jednom trenutku, krava se toliko približila Jangovoj da je izgledalo da će je pregaziti, ali je ubrzo promijenila pravac kretanja.

Vlasnik goveda Ričard Kondracki kaže da je Jangova najvjerovatnije uplašila stoku
 
. "Mislim da krave nisu shvatile ko su osumnjičeni. Uspaničile su se, bile su nervozne. Nisu ih poznavale i nisu znale da li će povrijediti njih ili im oteti telad", rekao Kondracki. 
 
Jangova je uhapšena kad su je policajci pronašli skrivenu u grmu. Ona i njena saučesnica Dženifer Kaufman optužene su za posjedovanje droge, opiranje hapšenju, nezakonit upad na posjed i krađu.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.