Djevojčica pala sa stijene u more, prebačena u KCCG
Ilustracija

Djevojčica pala sa stijene u more, prebačena u KCCG

Trinaestogodišnja B.M. iz Sutomora koja se teško povrijedila prilikom pada sa stijene u Sutomoru u srijedu veče, trenutno se nalazi na liječenju u Kliničkom centru u Podgorici.

Djevojčica B.M. (11) je pala sa stijene u more u Sutomoru i tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede i nalazi se u kritičnom stanju.

Informacija o nesreći se prvo proširila društvenim mrežama kada je jedna od korisnica Fejsbuka na stranici "Podgorički vremeplov" objavila informaciju:

"Juče oko 11h curica je pala sa stijene. Nakon 30 minuta došla je patrola policije i hitne pomoći i transportovala je. Ja sam očevidac. Svaka čast tim ljudima, uspjeli su da je ubace u automobil u ležećem položaju na podmetaču sa ležaljke. Djevojčica je u lošem stanju".

Direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović rekao je “Vijestima“ da je djevojčica dovezena u srijedu u večernjim satima.

"Djevojčica je imala prelome skočnih zglobova, a sumnjamo da je povrijedila i dva leđna pršljena. Nakon ukazane prve pomoći u bolnici, iste noći je prebačena na ortopediju Kliničkog centra u Podgoricu", rekao je dr Tomanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.