Nakon razvoda, šest puta dnevno koristila vibrator pa joj se desilo ovo!
Ilustracija

Nakon razvoda, šest puta dnevno koristila vibrator pa joj se desilo ovo!

Poslije razvoda Nadia Bokodi odlučila je da kupi vibrator. Iako je na početku bila oduševljena, zbog nezgode je završila kod ljekara.

- Nakon razvoda nisam bila spremna za novog seksualnog partnera pa sam preko interneta naručila vibrator. Kad sam ga isprobala, postala sam opsednuta time kako brzo i jednostavno mogu da doživim orgazam. Osjećala sam se moćno kad sam preuzela kontrolu nad svojim seksualnim zadovoljstvom, ispričala je Nadia za Mirror.

Međutim, stvari su ubrzo izmakle kontroli.

- Nakon par nedjelja osjetila sam bolove i otišla kod ljekara. Kad je počeo da mi postavlja pitanja, shvatila sam da me dolje boli jer sam pretjerala u korišćenju vibratora. Bilo je pomalo smiješno, ali i jako neprijatno - kaže ona.

Morala je da prizna ljekaru da je vibrator samo u prvih nedjelju dana od kupovine koristila čak šest puta na dan i to pri najvećoj brzini.

On joj je savjetovao da odmah prestane sa korišćenjem seksualne igračke kako bi joj se tijelo oporavilo.

- Bitno je da zapamtite da morate krenuti polako kad isprobavate nešto novo. Ja sam na teži način naučila da ne smijem koristiti turbo brzinu pri prvom pokušaju i da se ne smijem previše zanijeti - kaže ona.

Ovo neugodno iskustvo ipak je nije okrenulo protiv seksi igračaka i kaže da je u međuvremenu proširila svoju kolekciju.

- Igračke za seks su odličan način da istražite nove fantazije, podjednako kad ste sami ili sa partnerom. Ako ih nabavite kod provjerenih proizvođača, prilično su sigurne za upotrebu - zaključila je Nadia.

SrbijaDanas

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.