Priveden Nikšićanin zbog četiri teške krađe marketa
Ilustracija

Priveden Nikšićanin zbog četiri teške krađe marketa

Nikšićka policija rasvijetlila je četiri teške krađe i zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela nadležnom tužiocu privela J.D. (20) iz Nikšića.

Kako je saopšteno iz Uprave policije sumnja se da je J.D. počinio četiri krivična djela teška krađa na području Nikšića u periodu od 29.juna do 6.avgusta 2018. i to tri u objektima marketa „Idea 5“ u Karađorđevoj ulici i jednu u objektu marketa „Idea 3“ u ulici Nika Miljanića.

"On je naime, kako se sumnja, podesnim sredstvom obijao ulazna vrata objekata odakle je otuđio cigarete u ukupnoj vrijednosti od 9.052 eura. Službenici CB Nikšić su nakon svakog prijavljenog događaja izvršili uviđaj na licima mjesta. Izuzeti tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja.

Operativni rad nikšićke policije doveo je do identifikovanja J.D. kao lica osumnjičenog za izvršenje ovih krivičnih djela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je kod osumnjičenog J.D. pronašla i vlasniku vratila dio otuđenih cigareta.

"On je priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela. Tužilac je za njega nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću", kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.