Bjelopoljcu 20 dana zatvora zbog psovanja policajaca
Bijelo Polje, foto:Kodex

Prekršajni postupak

Bjelopoljcu 20 dana zatvora zbog psovanja policajaca

Sudija u sudu za prekršaje u Bijelom Polju Ahmet Međedović utvrdio je jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 20 dana N.H. (45) iz bjelopoljskog sela Ivanje, zbog počinjenih prekršaja Zakona o javnom redu i miru.

U zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka Uprave policije CB Bijelo Polje navodi se da N.H. 8. avgusta, oko 19.45 časova, u naselju Lješnica nije postupio po naređenjima policijskih službenika da ne psuje i oglušio se o naređenje da pođe sa njima, piše Dan.

Takođe je navedeno da je ometao i omalovažavao policijske službenike, govoreći im pogrdne riječi, psujući i prijeteći da će ih “sve dignuti u vazduh i ubiti kad ih sretne na ulici”.

U izrečenu kaznu zatvora okrivljenom je uračunato vrijeme u kojem je bio uhapšen, tako da treba da izdrži kaznu od 19 dana.

Obavezan je da na ime troškova prekršajnog postupka uplati 30 eura u roku od 30 dana po pravosnažnosti rješenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.