Imali seks u parku prepunom djece, akciju prekinuo bijesni otac!(VIDEO)
Ilustracija

Polugolog muškarca udario posred lica

Imali seks u parku prepunom djece, akciju prekinuo bijesni otac!(VIDEO)

Očajni roditelji koji su na igralištu u glavnom gradskom parku bili s djecom i vidjeli par u seksualnom zanosu zvali su policiju nekoliko puta, ali bez uspjeha.

Jedan od očeva više nije mogao čekati da par završi pa je došao do njih i sam se pobrinuo za kraj. Cijeli događaj je snimala jedna od majki.

A par se nimalo nije trudio sakriti od znatiželjnih pogleda. Jednostavno su se prepustili strastima i to ni manje ni više nego nasred najpopularnijeg parka u Lidsu.

Žena je ležala na leđima s nogama u vazduhu, a muškarac je bio na njoj sa spuštenim pantalonama.

Jedna od mama koja je sve ovo snimila nazvala je policiju pola sata nakon što im je prvi put javila za par, prenosi 24.sata.hr.

- Prije pola sata sam prijavila par koji ima odnose u parku prepunom djece koja igraju kriket. Još uvijek su tamo a policije još uvijek nema - snimila je žena telefonski razgovor s policijom.

Jedan od očeva je doviknuo sa strane: 'Ovo je sad peti put da vas zovemo.'

Iz policije su obećali da će poslati jedinicu što prije u park na intervenciju. Ali, jednom ocu je već bilo dosta. Nije više želio čekati.

Poput oluje je pojurio prema ljubavnicima kako bi ih razdvojio. Polugolog muškarca je udario posred lica. Tako je napokon prekinuo javni seks.

Iz policije su saopštili da su prvi poziv primili u 13:55 sati ali na mjesto događaja su došli tek u 14:41 sat, kad je par već otišao.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.