Objavljen snimak ispitivanja masovnog ubice, spominjao demone(VIDEO)
Foto: Screenshot

Florida

Objavljen snimak ispitivanja masovnog ubice, spominjao demone(VIDEO)

Američka policija objavila je snimak ispitivanja Nikolasa Kruza koji je u februaru ove godine u srednjoj školi u Parklandu ubio 17 ljudi.

Na snimku je očita Kruzova nervoza. Spomenuo je glasove i demone koji su mu se pojavili u glavi nakon očeve smrti.

 "Zapali, ubij, uništi", pričali su mu glasovi, tvrdi 19-godišnji Kruz.

Istražitelj mu je rekao da je mogao zaustaviti te demone da je htio, na šta se Kruz počeo čudno ponašati i gledati u svoju ruku.  

- Mislim da su tvoji demoni samo izgovor. Zašto ih nisi htio zaustaviti, iako si mogao - upitao ga je istražitelj.  

"Htio sam ih zaustaviti", odgovorio mu je Kruz čudnim gestom.

- Ponašaš se tako jer ovo što govorim ima smisla, a to se tebi ne sviđa. Mislim da ti voliš svoje demone - dodao je istražitelj. 

"Želim advokata", rekao je Kruz na kraju snimka i krenuo se agresivno češkati. 

Kruz je pritvoren na osnovu optužbe za 17 ubistava s predumišljajem. Ako bude osuđen, dobiće smrtnu kaznu ili doživotni zatvor. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.