Genijalna reakcija jedne majke nakon što joj je muškarac rekao da se pokrije tokom dojenja
Ilustracija

Genijalna reakcija jedne majke nakon što joj je muškarac rekao da se pokrije tokom dojenja

Amerikanka Karol Lokvud podijelila je fotografiju mlade žene na Facebooku koja je dojila dijete u restoranu. Sve bi to bilo sasvim normalno da joj nije prišao jedan muškarac i rekao da se pokrije.

Ali, ona je genijalno uzvratila - uzela je maramu i pokrila svoje lice i mirno nastavila dalje hraniti bebu.

"Nikad je nisam upoznala, ali mislim da je ova žena genijalna. Toliko mi je dosta toga da se žene posramljuje zbog dojenja", napisala je Karol na Facebooku, koja je dobila više od 120.000 lajkova.

Bilo je tu i na stotine komentara podrške. 

"Bravo, mama! Samo ograničenim ljudima ovako nešto može smetati. Ovo je najprirodnija stvar na svijetu", jedan je od komentara.

Radiosarajevo.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.