Požar u centru Podgorice, na obali Morače
Foto: Ilustracija

Teren bio nepristupačan

Požar u centru Podgorice, na obali Morače

Manji požar izbio je danas na obali Morače u blizini mosta Blaža Jovanovića u centru Podgorice.

Komandir Službe zaštite Andrija Čađenović kazao je da je požar brzo lokalizovan, a da su intervenisali vatrogasci sa dva vozila.

"Teren je bio nepristupačan, pa smo morali da pošaljemo vozilo manjeg gabarita. Požar je izbio uz obalu, kod pećina", kazao je Čađenović.

Podgorički vatrogasci su tokom dana intervenisali na gašenju devet požara i to u Donjoj Gorici, Balabanima, Golubovcima, Matagužima, u blizini KAP-a, na Zabjelu kod "Tehnomaxa", kod Kuća Rakića, na Vrelima Ribničkim, Njegoševom parku.

Vatrogasci su rano jutros intervenisali na gašenju jednog vozila koje je gorjelo na Kruševcu.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.