Bred Pit demantuje Anđelinu: Plaćam alimentaciju
Bred i Anđelina

Bred Pit demantuje Anđelinu: Plaćam alimentaciju

Slavni glumac Bred Pit demantovao je navode svoje bivše supruge Anđeline Džoli da nije plaćao alimentaciju.

Nakon što je holivudska glumica Anđelina Džoli optužila svog supruga da ne plaća dogovorenu visinu alimentacije, oglasili su se i advokati Breda Pita koji tvrde da je slavni glumac već isplatio više od devet miliona dolara proslavljenoj glumici, kao i da je ona od tog novca kupila novu kuću i platila zaostale račune. 

Iz glumčevog tima navode i da Anđelina namjerno pravi dramu i da se služi prljavim trikovima, prenosi Dejli mejl. 

Advokati su u dokumentu, koji su predali sudu, naveli da je Pit pozajmio Anđelini osam miliona dolara da kupi vilu, a da je za alimentaciju dao 1,3 miliona dolara. 

Anđelina se, naime, obratila sudu u namjeri da natjera svog supruga da isplati zaostale alimentacije jer, kako je navela, "još nije isplatio značajniju sumu". 

S druge strane, njegovi advokati navode da to nije istina i da Anđelina samo pokušava da manipuliše javnošću. 

Iako su prošle dvije godine od kada su se rastali, poznati bračni par još zvanično nije razveden.

Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod braka zbog navodno nepomirljivih razlika.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.