Mladić iz Andrijevice osumnjičen za pljačku hotela na Ivanovim Koritima, iz sefa ukrao skoro 2000 eura
ilustracija

Mladić iz Andrijevice osumnjičen za pljačku hotela na Ivanovim Koritima, iz sefa ukrao skoro 2000 eura

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje identifikovali su i lišili slobode osumnjičenog za krivično djelo teška krađa koje je prije dva mjeseca izvršeno na štetu hotela „Monte Rosa“ na Ivanovim Koritima, saopštila je Uprava policije.

Kako su podsjetili, u noći između 12. i 13. juna 2018. godine nepoznato lice je provalilo u prostorije hotela „Monte Rosa“ na Ivanovim Koritima odakle je iz sefa otuđilo 1.995 eura a osim toga otuđilo i risiver.

"Službenici OB Cetinje preduzimali su intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja koje su dovele do identifikovanja B.R. (22) iz Andrijevice kao lica osumnjičenog za izvršenje ovog krivičnog djela. On je lišen slobode juče, 08. avgusta 2018. godine, a državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju će biti priveden u zakonskom roku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa", kaže se u policijskom saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.