Specijalna akcija Sea Dance ulaznica još danas i sjutra
Foto: Sea dance

Tri sedmice do početka

Specijalna akcija Sea Dance ulaznica još danas i sjutra

Ostalo je jod tri sedmice do početka ovogodišnjeg petog jubilarnog izdanja Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 01. septembra na plaži Buljarica.

U toku jučerašnjeg dana, prvi kontigent jednodnevnih ulaznica za drugi i treći dan festivala po poklon cijeni je rasprodat, a od danas se u prodaji može naći novi veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica za ove dane po cijeni od 14.99 eura pojedinačno, saopšteno je sa Sea dance festivala.

Kako se navodi, na, ostala je ista, a cjelokupni prihod biće usmjeren za projekat izgradnje javnog dječijeg igrališta na teritoriji Opštine Budva.

1

Foto: Sea dance

Ovogodišnje peto izdanje Sea Dance festivala održaće se od četvrtka 30. septembra do subote 01. septembra na plaži Buljarica. Lista izvođača se popunjava, a svoje nastupe su već potvrdili Dimitri Vegas i Lajk Majk, Paul Kalkbrener, Nin Kravic, Ali Merton, Daks Džej, Francois Iks, Antigon, Slomo,  Igls i Baterflajs, Sofia Rodina, Hladno Pivo, Van Gog, Marko Luis, Krešo Bengalka, Vojko V, Hu Si i brojni drugi.

U toku je i akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Akcija traje još samo danas i sjutra do kraja dana. Aktuelna cijena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 24.99 eura, a mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.