Poslušajte šta priča o bivšoj i znaćete šta očekuje i u vašoj vezi
Foto: Ilustracija

Lako ćete zaključiti

Poslušajte šta priča o bivšoj i znaćete šta očekuje i u vašoj vezi

Lako ćete zaključiti da li je još uvijek zagrijan za bivšu na osnovu toga kako priča o njoj. Pročitajte ga u trenu i odgonetnite da li mu je možda još uvijek stalo do nje.

Nema ni riječi o njoj

Ako je vaš frajer stvarno prebolio bivšu, priznaće vam koliko mu je to bilo bolno i kakva je to bila greška. Međutim, ako on ništa ne govori, kao da ta veza nije postojala, to znači da on još uvijek nije raščistio sa svojim osjećanjima. 

Ljuti se na nju 

Ako često spominje kako je njegova bivša naporna, preterano dominantna, iritantna, to znači da su još uvijek prisutne emocije sa njegove strane, kada je ona u pitanju. 

Idealizuje bivšu 

Bez obzira što ga je ona ostavila, on još uvijek smatra kako je ona savršena. U tom slučaju nikad se nećete moći mjeriti sa njom, zato bolje ni ne pokušavajte, prenosi Super žena. 

Bivša mu je najbolja prijateljica 

Normalno je u današnje vrijeme ostati u kontaktu s bivšom, ali da postanu najbolji prijatelji nakon raskida, je veoma čudno. S obzirom na to da su toliko povezani, vrlo lako se može dogoditi da neko od njih poželi da opet budu zajedno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.