ŠEST jednostavnih stvari koje svi muškarci žele tokom seksa
Ilustracija

ŠEST jednostavnih stvari koje svi muškarci žele tokom seksa

Seks je stvarno lak, ali mi znamo kako da ga iskomplikujemo. Kao i obično, ključ uspjeha je u najjednostavnijim stvarima.

Orgazam

Počnimo od početka. Orgazam je jedan od ključnih razloga. Da parafraziramo dijalog iz serije „Prijatelji“: ako kupite karte za film, naravno da ne želite da gledate trejlere za predstojeće filmove. Želite da doživite glavnu atrakciju. Orgazam je poželjan, ako ne i gotovo neophodan. Za muškarce još više, jer intimne radosti bez srećnog završetka obično ostavljaju prilično bolna sjećanja... tamo dolje.

Predigra

Da, muškarci takođe plaču za predigrom, ali ponekad to razumiju drugačije. Naime, za muškarce predigra počinje mnogo ranije. Po pravilu, čim vide djevojku. Tada počinje mašta i ovo je vodeći katalizator za svu dalju motivaciju. Predigra za muškarce nije samo uzbuđenje, već i pokazatelj koliko želi sve što će slijediti.

Posvećenost

Ništa nije tužnije od žene koja je potpuno odsutna u mislima tokom seksa. Njen entuzijazam i angažman su važan faktor uzbuđenja za muškarce.

Seks ima svoje zvuke

I oni su važan dio čitave sesije. Kompletna tišina tokom seksualnog odnosa je obično znak da jedno ili oboje u suštini spavaju. Vokalna ekspresija je važna, to je dio cjelokupne seksualne „torte“, a istovremeno signal da ste učinili nešto ispravno.

Bar malo svjetlosti

Muškarci su vizuelna bića. Uz barem malo svijetla, dozvoljeno je uživati u pogledu na tijelo žene, a ona može pogledati u njegove oči. Ali pazite - to ne znači da svi muškarci žele seks u potpuno osvijetljenoj sobi.

Komplimenti

Nije da bi muškarci uvijek slušali komplimente i pohvale kako dobro sve rade rukama (i drugim dijelovima tijela...), ali neki nestašan komentar će sigurno prijati svakom muškarcu.

cosmopolitan.si

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.