Poznati najviše ljetuju u Italiji, Dubai je za rijaliti zvijezde
Toskana, ilustracija

Poznati najviše ljetuju u Italiji, Dubai je za rijaliti zvijezde

Domaće zvijezde koje hrle u Dubai želeći da pokažu da pripadaju džet-setu kaskaju za svjetskim trendovima - ova bliskoistočna destinacija izgubila je status glamuroznog odredišta. Tako barem tvrdi stručnjak za bonton Vilijam Henson koji objašnjava šta treba da radimo ako želimo da ljetujemo kao viša klasa.

Na vrhu poželjnih destinacija je Italija gdje su ovog ljeta viđeni Džordž Kluni, Sara Džesika Parker. Sa Toskanom i Umbrijom nećete pogrešiti, a dobra opcija za manje bogate je Francuska, i to bolje jug nego sjever. Španiju, po Hensonu, bez obzira na sav njen šarm, treba ostaviti plebsu, a Dubai je za rijaliti zvijezde i skorojeviće,prenose Novosti.

Odsijedanje u privatnim vilama ima prednost u odnosu na hotele, a pravi bogataši čak vole da iznajme privatno ostrvo kako bi mogli neopaženo da rade šta požele. Podrazumijeva se da je ljetovanje u kompleksima gdje gost treba da nosi narukvicu, ispod časti bogatašima.

Kad je riječ o koferima, nikako ih ne treba sparivati. Dakle, pet "luj viton" kofera ne govori ništa dobro o vašem stilu. Takođe, putnika koji ne leti često prepoznaćete po besprekornom prtljagu i urednim i čistim gedžetima.

Važno je i šta radite kad ste na ljetovanju, ako stalno sjedite u istom restoranu, za istim stolom, i jedete istu hranu, ponašate se kao pripadnik niže klase. Prigrlite različitost, poziva Henson, i postaćete dio više klase.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.