OVAJ horoskopski znak ima najnježnije srce
Ilustracija

OVAJ horoskopski znak ima najnježnije srce

Možda su Ribe emotivci nježnog srca, a Škorpije tajanstvene i misteriozne, ali niko nije kao ovaj znak Zodijaka.

Pravi je kritičar i perfekcionista, i spoljašnost ne odgovara njenoj unutrašnjosti. Pa, ako u životu imate Djevicu, dobro je znati ove stvari o njoj.

Djevica ima izuzetno nježno srce, iako se ne ponaša tako. Zato radi sve što je u njenoj moći da bi se zaštitila. U javnosti izgleda jako, nedodirljivo i nezaustavljivo. Ali ako dozvoli da joj se približite, shvatićete da ne postoji drugi znak koji ima blaže srce.

Djevice potiskuju svoje emocije, stoga je važno pomoći im da se osjete dovoljno sigurno i pričaju o svojim problemima. I naravno, važno je da ih u potpunosti slušate.

S druge strane, Djevica ne podnose mentalne igre i ne želi pretpostavke. Ako se moraju boriti da bi saznali šta mislite o njima ili osjećate, smatraće da gubi vrijeme i najčešće otići. Takođe će misliti da ste nezreli i da se igrate sa njom. Da zadržite Djevicu pored vas, morate biti iskreni i uvijek govoriti istinu.

Rijetko koji drugi znak daje i brine se o drugima. U stvari, ako mislite da ona nameće nemoguće standarde, vjerujte da ona i sebi to radi. Zbog toga je važno poslušati njene savjete.

Djevica ima jedinstvenu moć da „nanjuši" lažove tako da je od ključnog značaja da budete iskreni sa njom. 

Nikada ne uzimajte Djevicu zdravo za gotovo. Njena lojalnost nema granice i ona bi ostala pored vas bez obzira na sve. Ali, ako ona smatra da je odnos jednostran, bez obzira da li je to prijateljski ili romantičan, odmah će završiti sa vama. Kada jednom ode, zapamtite da se Djevica nikada ne vraća na staro.

Ukoliko imate Djevicu u svom životu, bilo da je to partner ili prijatelj budite otvoreni sa njom i volite je, jer ona ima nježno srce koje će vam uzvratiti duplo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.