Krivična prijava protiv bezbjednosno interesantnih lica zbog oružja i eksplozivnih materija
Ilustracija

Krivična prijava protiv bezbjednosno interesantnih lica zbog oružja i eksplozivnih materija

Cetinjska policija podnijela je nadležnom tužiocu krivične prijave protiv tri osobe, od kojih su dvije bezbjednosno interesantne, zbog osnovane sumnje da su počinile krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici OB Cetinje su, u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Cetinju, državnom tužiocu u ovom tužilaštvu podnijeli tri krivične prijave D.P, M.K. i B.R, zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo", saopšteno je iz policije.

Prethodno je kod ovih lica pretresima lokacija na kojima žive, a koji su izvršeni u koordinaciji sa ODT u Cetinju i uz pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, pronađena izvjesna količina pištoljske i puščane municije u ilegalnom posjedu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.