Đoković protiv Čunga: Prilika da se revanšira
Novak Đoković

Eliminisao ga na ovogodišnjem Australijan openu

Đoković protiv Čunga: Prilika da se revanšira

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković sastaje se sa Hjeon Čungom iz Južne Koreje u prvom kolu turnira u Torontu. Početak meča je oko 19 časova.

Duel Đokovića i Čunga u prvom kolu pojedinačne konkurencije prilika je da se Đoković revanšira Južnokorejcu koji ga je eliminisao na ovogodišnjem Australijan openu.

On se poslije pauze od tri sedmice, odnosno od trijumfa u finalu Vimbldona, na teniske terene vratio sinoćnom pobjedom u konkurenciji dublova. U paru upravo sa svojim suparnikom iz Vimbldona Kevinom Andersonom nadigrali su kanadske tenisere Denisa Šapovalova i Feliksa Ožea Elijasima sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, piše RTS.

Njih dvojica su se do sada sastali dva puta i oba tenisera su slavila po jednom. Oba puta igrali su na Otvorenom prvenstvu Australije, prvi put, 2016. godine pobijedio je Đoković, ove godine u šesnaestini finala slavio je Korejac sa 7.6, 7:5, 7:6.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.