Nakon evakuacije, aerodrom u Frankfurtu ponovo operativan
Foto: Tviter

Nakon evakuacije, aerodrom u Frankfurtu ponovo operativan

Bezbjednosna provjera na aerodromu u Frankfurtu je obavljena i posle dva sata taj najveći aerodrom u Njemačkoj je ponovo i potpunosti operativan.

Policija je prethodno evakuisala dio terminala na aerodromu u Frankfurtu, jer je najmanje jedna osoba bez provjere ušla u bezbjednosnu zonu.

Portparolka policije Julija Tajl je tada izjavila agenciji AP da "postoje indicije da je najmanje jedna osoba ušla u bezbjednosnu zonu bez dozvole", tako da je ta zona morala da bude evakuisana.

Dva sata posle evakuacije, policija je na Tviteru objavila da su "pogođene oblasti otvorene" i da se rad aerodroma ponovo normalizovao.

Rojters podsjeća da je 28. jula na aerodromu u Minhenu, drugom po veličini posle frankfurtskog, oko 300 letova otkazano posle sličnog incidenta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.