Bijelo Polje: Pretučen vozač
Sa lica mjesta, foto: Kodex

Teže posljedice spriječio policajac

Bijelo Polje: Pretučen vozač "pauk" vozila

Vozač bjelopoljske „Pauk“ službe Z.G. zadobio je danas lakše tjelesne povrede nakon što ga je fizički napao vozač putničkog vozila koje je prethodno služba podigla zbog nepropisnog parkiranja.

Incident se dogodio u ulici Voja Lješnjaka danas oko 11 sati, u blizini Doma zdravlja gdje je vozilo marke pežo, registarskih oznaka PB  011 HO bilo parkirano na trotoaru.

Zaposleni Parking servisa sa „pauk“ vozilom su, po ustaljenoj proceduri u slučaju nepropisnog parkiranja, automobil podigli.

Ubrzo nakon toga, pojavio se i vozač istog, državljanin Srbije, koji je udarao u vrata „pauk“ vozila a zatim prešao sa strane vozača otvorio vrata i nasrnuo na njega.

Kako portal Kodex saznaje sa lica mjesta, on je vozaču „pauka“ Z.G., pocijepao majcu, izvukao ga iz vozila, zadao mu više udaraca pesnicom od kojih je on pao na ulicu.

Dvojica kolega Z.G. iz Parking servisa i Komunalne policije, su se u namjeri da spriječe teže posljedice, u tom momentu ispriječili ispred njega i razjarenog vozača „pežoa“ a na svu sreću u blizini se zadesio i policajac CB Bijelo Polje koji je intervenisao i zaustavio nasilje i pozvao Dežurnu službu bjelopoljske policije.

3869789020647803671708718693365169788551168n

Sa lica mjesta, foto: Kodex 

Vozač, čiji identitet do sada nijesmo uspjeli da saznamo, je priveden.

Izjave su bjelopoljskoj policiji dali i oštećeni Z.G. kao i njegove kolege koje su bile na licu mjesta.

Podsjetimo, novčana sankcija u slučaju da nepropisno parkiran automobil "pokupi" pauk vozilo u Bijelom Polju iznosi 110 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.