Vučić: Hvala prijateljima Crnogorcima, kako brinu o nama...
Aleksandar Vučić

Komentarisao prisustvo Mašulovića

Vučić: Hvala prijateljima Crnogorcima, kako brinu o nama...

Hvala vam, prijatelji, kazao je ironično predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući prisustvo crnogorskog vojnog atašea u Hrvatskoj, Ivana Mašulovića, na proslavi "Oluje" u Kninu.

Na pitanje kako komantariše prisustvo crnogorskih vojnih zvaničnika u Kninu, Vučić je rekao da je premijer Crne Gore Duško Marković u Beogradu obećao da će Crna Gora voditi računa o interesima Srbije pred važne i značajne datume.

"Imali smo slanje njihovih vojnika u NATO misiju na Kosovu, sada ovo. Hvala vam, prijatelji", rekao je Vučić.

On je takođe prokomentarisao navode “Jutarnjeg lista“ koji piše da predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović neće doći u posjetu Beogradu.

"Naši odnosi nijesu bili naročito topli. Ja neću da kukam zbog hajke koju vode protiv mene. Kad god hoće dobrodošli su u Srbiju, kad neće ne moraju", rekao je Vučić.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.