Bol posljednjeg pozdrava uhvaćena na fotografiji na kojoj se djevojka oprašta od dečka (FOTO)
Foto: Ilustracija

Posljednji pozdrav

Bol posljednjeg pozdrava uhvaćena na fotografiji na kojoj se djevojka oprašta od dečka (FOTO)

Petnaestogodišnjakina je objavila fotografiju na kojoj se zauvijek oprašta od svog dečka prije nego što su ga isključili sa aparata koji su ga održavali u životu.

Šesnaestogodišnji Blejk Vard bio je jedan od trojice tinejdžera koje su izvukli iz mora na sjeveru Velsa kada su doživjeli teškoće tokom plivanja. 

Blejk je helikopterom prevezen u dječju bolnicu Alder Hej u Liverpulu, ali ništa više nije moglo da se učini da mu se spasi život. Samo nekoliko dana kasnije, njegovu porodicu su obavijestili da je pretrpio povrede mozga i da više nikad ne može da se oporavi. Zbog toga je porodica morala da donese tešku odluku da se isključe aparati koji su ga održavali u životu. 

Bol posljednjeg pozdrava uhvaćena je na fotografiji na kojoj Blejka grli djevojka Stefani Rej prije nego što su mu isključili aparate. 

3843159519373814396585866290707258351288320n

Foto: Facebook

Emotivnu fotografiju ona je podijelila na Fejbuku, gdje je opisala svoj najteži dan i poručila Blejku da će zauvek da ga voli i da nikada neće da ga zaboravi, prenosi B92. 

Još se ne zna u kakvom su stanju druga dva mladića, prenosi Kambrijan Njuz.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.