Vatrogasci obezbijedili vodu za konje na Fundini, CZIP: Ponosimo se vama(FOTO)
Foto: Facebook

Vatrogasci obezbijedili vodu za konje na Fundini, CZIP: Ponosimo se vama(FOTO)

Pripadnici podgoričke Službe zaštite i spašavanja na poziv mještana Fundine i Centra za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) obezbijedili su vodu za konje koji su ostali bez iste usljed velikih vrućina.

"Nevjerovatan osjećaj je znati da naš grad ima službu kojom se može ponositi! Na poziv mještana Fundine da je 50 konja sa svojim čupavim malcima, usljed velikih vrućina i suše ostalo bez vode, iznenadismo kao "ptičari" vatrogasnu službu apelom za pomoć. Na naše oduševljenje bez pogovora su izašli na teren i isušeno prirodno pojilo napunili prijeko potrebnom vodom još jednom pokazavši koliko human posao rade i kako sva bića imaju jednak tretman", kazali su iz CZIP-a.

3869328621005589732874376673905090903932928n

Foto: Facebook

Dodaju da ih je ovaj slučaj podsjetio na postupanje ove službe i prošle godine kada je znatiželjni smuk uklonjen iz KBC-a sa potrebnom pažnjom i stručnošću, na vrlo edukativan način.

"Dragi vatrogasci, poštovani komandire Čađenović, želimo vam mirnu sezonu, a pored nas i mještana, zahvalne su vam i desetine snažnih sapi, razbarušenih griva i plemenitih očiju", poručuju iz CZIP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.