Aca Lukas odložio nastup zbog lošeg zdravstvenog stanja
Aca Lukas

Aca Lukas odložio nastup zbog lošeg zdravstvenog stanja

Mnogobrojni fanovi željni dobrog provoda bili su spremni za ludu žurku kakvu samo Aca Lukas zna da napravi, ali potom je stiglo obavještenje da je nastup otkazan.

Kao razlog se navodi pjevačevo loše zdravstveno stanje:

"Nastup u Ohridu se otkazuje zbog pogoršanog zdravstvenog stanja Ace Lukasa. Ovom prilikom se izvinjavamo svim posjetiocima, prijateljima koji su planirali nastup i molimo za razumijevanje", pisalo je na pjevačevoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

5200c1084b2469337fef117f3c8fd944

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.