Neuobičajeno ponašanje tenisera: Grk se udarao po glavi za vrijeme meča(VIDEO)
StefanosoTsitsipas

Neuobičajeno ponašanje tenisera: Grk se udarao po glavi za vrijeme meča(VIDEO)

Aleksandar Zverev, treći teniser svijeta, plasirao se u finale ATP tunira u Vašingtonu zahvaljujući pobjedi nad 19-godišnjim Stefanosom Tsitsipasom od 6:2, 6:4.

20-godišnji Njemac Zverev bez većih problema slavio je protiv Grka.

Meč će mnogi pamtiti po izlivu bijesa talentovanog grčkog tenisera, prenosi index.hr.

Tsitsipas je nakon jednog izgubljenog gema u prvom setu iznenadio sve prisutne. Umjesto uništavanja reketa, što je na ATP turnirima postalo uobičajeno nakon loše igre, Grk se počeo udarati po glavi, što je nasmijalo gledaoce.

Grčki teniser udarao se dlanom u čelo, a nakon toga je bacio flašu na zemlju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.