Nesreća u Švajcarskoj: Srušio se mali avion, stradala porodica

Nesreća u Švajcarskoj: Srušio se mali avion, stradala porodica

Četvoročlana porodica stradala je kada se mali avion srušio u šumi u centralnom djelu Švajcarske, saopštila je policija.

U saopštenju policije kantona Nidvalden precizira se da je avion, koji je letio za Francusku, pao u blizini grada Hergisvil, i da su tom prilikom poginuli bračni par i njihovo dvoje djece.

Prije dolaska spasilačke ekipe na lice mjesta, vlasti su morale da pošalju helikopter kako bi se ugasio požar, koji je izbio poslije nesreće, dodaje policija.

AP prenosi da se za sada ne pominje uzrok nesreće.

Švajcarske vlasti pokrenule su istragu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.