Dame odahnite: Popularna
Ilustracija

Njeguje se prirodni izgled intimne regije

Dame odahnite: Popularna "brazilka" više nije u trendu

Kako je "brazilka" postala hit u jednom trenutku, sada, prema savjetima eksperata ide u penziju. Njeno vrijeme je prošlo i opet je u modi prirodan izgled ženske intimne regije.

"Daily Mail" prenosi pisanje magazina "Vogue" koji kaže: 

"Stidne dlake su opet hit". 

Dr Eden Fromberg kaže da je primijetila kod žena da sve češće dolaze "prirodno" na preglede i da su postale svjesne da njihovo tijelo nije samo vizuelni objekat. 

Tako su i poznate dame kao što su Kameron Dijaz, Gvinet Paltrou i Lejdi Gaga ovaj trend već promovisale. 

Govorile su u prethodnom periodu o tome da "više vole prirodan izgled", a nedavno je i jedan hirurg zadužen za transplantaciju kose rekao da sve više žena dolazi sa zahtjevom da im se "vrati maljavost" posle laserskih epilacija intimnog područja. 

Dr Fromberg savjetuje da ubuduće, ako želite da vratite prirodan izgled, intimne dlačice skraćujete makazama. To će ojačati dlaku i pospiješiti njen rast. 

"Izbjegavajte brijače, a ovo područje treba da negujete organskim sapunima. Takođe, uvrstite i piling u vašu rutinu nege intimne zone", navodi dr Fromberg uz savjet da dame izbjegavaju veš od vještačkih materijala i usku odeću koja može da spriječi normalan rast stidnih dlaka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.