Iz automobila pucali na Cetinjanina
Ilustracija

Sinoć oko 22 sata

Iz automobila pucali na Cetinjanina

Cetinjanin Nikola Drecun prijavio je policiji da je nepoznata osoba pucala na njega sinoć, oko 22 sata, u Bajovoj ulici na Cetinju.

Prema nezvaničnim informacijama Dana, Drecun je ispričao inspektorima da je išao ulicom kada je naišao automobil iz koga je u njegovom pravcu ispaljeno nekoliko projektila, a uspio je da se spasi samo pukom srećom i brzom reakcijom.

Automobil, najvjerovatnije “Golf 5”, nakon pucnjave se velikom brzinom udaljio sa lica mjesta.

Inspektori cetinjske policije sinoć su do kasno obavljali uviđaj i ispitivali očevice pucnjave.

Dan/CdM

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.