Uhapšen i četvrti osumnjičeni za šverc cigareta
Ilustracija

Vrijednih skoro milion i po eura

Uhapšen i četvrti osumnjičeni za šverc cigareta

Iz Specijalnog državnog tužilaštva Radio-televiziji Crne Gore je nezvanično saopšteno da je uhapšena i četvrta osoba, čiji su inicijali P.M, a koja je osumnjičena da je učestvovala u krijumčarenju 65.000 šteka cigareta ukupne vrijednosti 1,4 miliona eura.

Oni su do kasno sinoć saslušavani u Tužilaštvu, nakon čega im je određeno zadržavanje do 72 sata, nezvanično saznaje RTCG. 

Podsjećamo, akcija je izvedena preksinoć na putu između Bara i Podgorice. Pronađene i oduzete cigarete predate su službenicima Uprave carina na dalju nadležnost.

Kontrolom teretnog vozila barska policija pronašla je i oduzela oko 65.000 šteka inostranih cigareta bez akciznih markica, vrijednih 1,4 miliona eura.

"U ovoj akciji lišeni su slobode D.Š. i R.B. iz Bara i S.V. iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo krijumčarenje.Pronađene i oduzete cigarete su predate službenicima Uprave carina na dalju nadležnost", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.