Venecija: U sudaru dva čamca poginula dva ribara
Foto: Služba spašavanja Venecije

Venecija: U sudaru dva čamca poginula dva ribara

U sudaru ribarskog i motornog čamca u Veneciji poginula su dva ribara.

Nesreća se dogodila u vodama na malom ostrvu Lido na ulazu u Venecijansku lagunu.

Lokalni mediji navode da su lakše povrede zadobila četiri 20-godišnja mladića iz Venecije. Oni su se nalazili na motornom čamcu. 

Venecijanski tužilac istražuje slučaj. Mladići su podvrgnuti i testu na alkohol kako bi se vidjelo da li je alkohol bilo uzrok nesreće. 

Ribari, koji su poginuli, su prijatelji u '60-im godinama, koji su često lovili zajedno. Jedan od njih je preminuo na putu do bolnice, a tijelo drugog je nađeno u vodi. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.