Stijepović i formalno je preuzeo dužnost generalnog sekretara predsjednika CG
Slavoljub Stijepović

Doskorašnji gradonačelnik Podgorice

Stijepović i formalno je preuzeo dužnost generalnog sekretara predsjednika CG

Doskorašnji gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i formalno je preuzeo dužnost generalnog sekretara predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, pišu Dnevne novine.

Na ovu dužnost predsjednik države imenovao ga je 31. jula, a odluka o imenovanju objavljena je juče u Službenom listu.

Stijepović je bio na čelu Glavnog grada od 6. oktobra 2014. godine do 31. jula kada je na ovu funkciju izabran nosilac liste Demokratske partije socijalista na proteklim lokalnim izborima Ivan Vuković.

Stijepović je dugo u politici i na rukovodećim funkcijama. Obavljao je, između ostalog, dužnost ministra rada i socijalnog staranja, prosvjete i nauke i ministra sporta.

Bio je i potpredsjednik Ustavotvorne Skupštine Crne Gore, a potom i potpredsednik Skupštine.

Stijepović je aktivan sportski i politički radnik. Od jula 2003. godine do aprila 2007. godine bio je na čelu Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista i član je Predsjedništva Demokratske partije socijalista, podsjećaju Dnevne novine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.